Bestuurs nieuws - Voetbalvereniging sv-MEC'07

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuurs nieuws

UITREIKING RABO CLUBSUPPORT

20 oktober 15:30  .meer »

49x gelezen

SCOOR VOOR JE CLUB

28 september 20:45  Beste leden, fans en achterban, We hebben leuk nieuws voor jou en voor ons: wij doen met onze club mee met Scoor voor je Club met Dappre: een unieke manier om het hele jaar automatisch Euro’s te sparen voor onze club én voor jezelf: bijvoorbeeld voor je contributie, cadeaukaarten van deelnemende ondernemers en nog veel meer. Sparen doe je heel simpel door aankopen te doen bij Scoor voor je Club ondernemers. Ondernemers beslissen zelf met welk bedrag of percentage van jouw besteding je bij hen kunt sparen. Dat zie je eenvoudig in de Dappre app. Er doen al honderden ondernemers mee! Meedoen is heel makkelijk.meer »

48x gelezen

INFORMATIE SENIOREN SEIZOEN 2022-2023

27 juli 14:15  Beste seniorenleden, De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 zijn gestart. Voor wat betreft de senioren zal s.v. MEC’07 de competitie ingaan met twee zaterdagteams (heren za. 2 en heren za. 3) en op de zondag twee heren teams en één dames team. Aan de KNVB hebben we het verzoek gedaan om zowel de zaterdag als ook de zondag senioren teams tegelijk thuis en uit te laten voetballen. meer »

1800x gelezen

JORIS MAIER NIEUWE VOORZITTER BSC

24 mei 21:15  .meer »

202x gelezen

SPONSORDOEK IN KANTINE

16 juli 14:30  .meer »

474x gelezen

AFSPRAKEN VELDEN EN KLEEDKAMERS

18 februari 22:00  Graag brengen we de afspraken voor onze velden en kleedkamers bij jullie onder de aandacht. Vele handen maken licht werk dus loop altijd nog even de kleedkamers na als er is getraind of een wedstrijd is gespeeld. Dit scheelt onze vrijwilligers heel veel werk!meer »

441x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!